Aantal personen
Type park
Ligging
Faciliteiten

Vakantiepark Oost Engeland

(1 vakantiepark)
 • Vakantiepark Broadland
  Vakantiepark Broadland Vakantiepark Broadland Vakantiepark Broadland
  • Land:Engeland
  • Regio:Oost Engeland

  Vakantiepark Broadland is een gezellig familiepark waar u kunt verblijven in nette bungalows. Voor de kinderen is er zeker in het hoogseizoen van alles te beleven op dit vakantiepark. Zo is... Lees meer

  Faciliteiten:
  Geen faciliteiten bekend

Oost Engeland is een regio in Engeland die eigenlijk in twee delen gesplitst kan worden, namelijk Noordoost Engeland en Zuidoost Engeland. Dit onderscheidt wordt gemaakt, omdat qua landschap de gebieden behoorlijk uit elkaar liggen. Het landschap van Noordoost Engeland is sterk gevarieerd, er bevinden zich lange stranden, groene heuvels en prachtige moerasgebieden.

Zuidoost Engeland wordt ook wel het platteland van Engeland genoemd. Het landschap bestaat hier voornamelijk uit bossen, bomen, natuurparken, baaien en kreken.

In Engeland komt vrij veel regen voor, zo ook in Oost Engeland. Door het maritieme klimaat zijn de winters mild en de zomers koel. Dit komt mede door de wind die van zee komt. De gemiddelde zomertemperatuur in Oost Engeland bedraagt ongeveer 16 graden.

Vakantie in Oost Engeland

Een vakantie in Oost Engeland bestaat voornamelijk uit veel activiteiten, zoals wandelen en bezienswaardigheden bezoeken. Een juiste accommodatie is hierin van belang. De vakantieparken die in Oost Engeland gevestigd zijn bieden u een uitstekende balans tussen activiteiten en ontspanning.

Oost Engeland staat vol met bijzondere bezienswaardigheden. Zo is het Imperial War Museum in Cambridgeshire een echte aanrader. Zeer bijzonder is het doolhof dat compleet van aarde is gemaakt bij Saffron Walden in Essex. Door dit doolhof lopen kan zeker gezien worden als een unieke ervaring!

In heel Oost-Engeland zijn ontzettend veel botanische tuinen te vinden, zoals Ascott House Gardens in Wing, Buckinghamshire. Tot slot is het stadje Willington ook echt een bezoek waard. Hier vindt u een gigantische duiventil in Tudor stijl en de overblijfselen van een Viking haven.