Vakantiepark La Gabarre

  • Land:Frankrijk
  • Regio:Pyreneen
  • Ligging:Onbekend

In een prachtig dal omring door vele kleine dorpjes, grotten en kasteeltjes vindt u vakantiepark La Gabarre. La Gabarre is een ideaal park voor gezinnen met jonge kinderen die houden van een zacht klimaat en een mooie omgeving.,p> <`>Op het park zijn comfortabele vakantiewoningen aanwezig. Na een lange warme dag kunt u een verfrissende duik nemen in het zwembad op het park. Voor vermaak is er ook een kidsclub aanwezig. Het is echt een aanrader om de omgeving te verkennen. U kunt er kanotochten maken en prima vissen. Wat natuurlijk niet mag ontbreken is een gezellige markt en die is te vinden in Brive la Gaillarde.   .. Lees meer

Faciliteiten Geen faciliteiten bekend
Dit park heeft nog geen beoordelingen ontvangen Schrijf een beoordeling over dit park
Vakantiepark is niet boekbaar

In een prachtig dal omring door vele kleine dorpjes, grotten en kasteeltjes vindt u vakantiepark La Gabarre. La Gabarre is een ideaal park voor gezinnen met jonge kinderen die houden van een zacht klimaat en een mooie omgeving.,p> <`>Op het park zijn comfortabele vakantiewoningen aanwezig. Na een lange warme dag kunt u een verfrissende duik nemen in het zwembad op het park. Voor vermaak is er ook een kidsclub aanwezig.

Het is echt een aanrader om de omgeving te verkennen. U kunt er kanotochten maken en prima vissen. Wat natuurlijk niet mag ontbreken is een gezellige markt en die is te vinden in Brive la Gaillarde.

 

Foto's Vakantiepark La Gabarre

Faciliteiten Geen faciliteiten bekend

Bekijk Vakantiepark La Gabarre op de kaart

Betekenis van de punten op de kaart:

Geselecteerde vakantieparken

Vakantieparken in de buurt

U kunt Vakantiepark La Gabarre onder andere boeken bij:

    Dit vakantiepark is momenteel niet boekbaar.