Aantal personen
Type park
Ligging
Faciliteiten

Vakantiepark Noord Ierland

(1 vakantiepark)
 • Vakantiepark Loughstown
  Vakantiepark Loughstown Vakantiepark Loughstown
  • Land:Ierland
  • Regio:Noord Ierland

  Vakantiepark Loughstown is een hoogwaardig park met een zeer goede beoordeling. Hier verblijft u in hoogwaardige vakantiehuizen die van alle gemakken zijn voorzien. En dat is nou nog eens lekker va... Lees meer

  Faciliteiten:
  Geen faciliteiten bekend

Noord Ierland is een behoort tot de staat Verenigd Koninkrijk. Het is echter het enige “land” van het Verenigd Koninkrijk dat niet op het eiland Groot-Brittannië ligt. Het ligt namelijk op het eiland Ierland. Het landschap van Noord Ierland is adembenemend mooi. Noord Ierland wordt vaak het groene eiland genoemd. Het landschap bestaat voornamelijk uit woeste bergen, meren, weidse kusten en landbouwgrond. Voor actieve natuurliefhebbers, zoals wandelaars, klimmers en fietsers, is dit land een perfecte vakantielocatie.

Noord Ierland kent een gematigd zeeklimaat, wat resulteert in milde winters en redelijk warme zomers. Er valt gemiddeld meer neerslag dan in de rest van Europa. In de zomermaanden blijft de temperatuur onder de 20 graden. Dit zijn ideale temperaturen voor een actieve vakantie in Noord-Ierland!

Vakantie in Noord Ierland

Voor mensen die op zoek zijn naar bezienswaardigheden en de cultuur van Noord Ierland willen beleven, zullen hier volop aan hun trekken komen. Er zijn een hoop dingen te bedenken om te doen en te zien, van educatief tot actief.

Een dagje met de kinderen weg wordt pas een succes als u een bezoek hebt gebracht aan de Belfast Zoo, met een apenrots, een olifantenruimte en Gorilla’s.

Altijd al willen weten hoe de Titanic is ontstaan? Dit wereldberoemde cruiseschip is ontwikkeld in Belfast. In de Titanic Trail kunt u de geschiedenis van dit schip ervaren vanuit de ogen van de stad Belfast.

Een andere stad die zeker een bezoek waard is, is Tyrone. Hier vindt u veel kasteel ruïnes, bijzondere monumenten en het verlaten Sperrin gebergte.