Recreatiepark Heelderpeel

 • Land:Nederland
 • Regio:Limburg
 • Ligging:Onbekend

Recreatiepark Heelderpeel is een perfecte vakantiebestemming voor jong en oud. Omringd door wateren en bossen maakt dit complete park geschikt voor natuurliefhebbers, water- en hengelsporters. Het in Limburg gelegen park beschikt over villa’s en nieuwe chalets waar u zich helemaal in thuis zult voelen. Het park heeft haar eigen recreatieplas waar naast diverse sporten ook gezond kan worden op de stranden en zonneweiden. Op het park zijn vele mogelijkheden om actief bezig te zijn. Zo kunt u er tennissen, midgetgolfen, tafeltennissen of andere sporten beoefenen op het sportveld. Recreatiepark Heelderpeel beschikt ook over een verwarmd zwembad.   .. Lees meer

Faciliteiten Geen faciliteiten bekend
Dit park heeft nog geen beoordelingen ontvangen Schrijf een beoordeling over dit park

Recreatiepark Heelderpeel is een perfecte vakantiebestemming voor jong en oud. Omringd door wateren en bossen maakt dit complete park geschikt voor natuurliefhebbers, water- en hengelsporters.

Het in Limburg gelegen park beschikt over villa’s en nieuwe chalets waar u zich helemaal in thuis zult voelen. Het park heeft haar eigen recreatieplas waar naast diverse sporten ook gezond kan worden op de stranden en zonneweiden.

Op het park zijn vele mogelijkheden om actief bezig te zijn. Zo kunt u er tennissen, midgetgolfen, tafeltennissen of andere sporten beoefenen op het sportveld. Recreatiepark Heelderpeel beschikt ook over een verwarmd zwembad.

 

Foto's Recreatiepark Heelderpeel

Faciliteiten Geen faciliteiten bekend

Bekijk Recreatiepark Heelderpeel op de kaart

Betekenis van de punten op de kaart:

Geselecteerde vakantieparken

Vakantieparken in de buurt

U kunt Recreatiepark Heelderpeel onder andere boeken bij:

 • Hogenboom

  Hogenboom

  1 / 10
  Laatst geplaatste review

  This kind of game gives a real experience of building a farm and planting afcadfkecddfkgef...

  Lees meer >
  Boeken bij Hogenboom
  Algemene indruk1
  Prijs/kwaliteit verhouding1
  Klantenservice1
  Makkelijk online boeken1
  Plaats zelf uw review »