T Rheezer Resort

  • Land:Nederland
  • Regio:Overijssel
  • Ligging:In het bos

T Rheezer Resort ligt in Overijssel tussen Ommen en Hardenberg. Dit is een van de weinige locaties waar u als vakantieganger kunt verblijven in een van de mooiste stukken ongerepte natuur van Nederland. Het park is voor u de aangewezen plek als u een echte natuurliefhebber bent. U brengt uw vakantie door in alle rust en even helemaal weg van de drukte, zodat u het vakantiegevoel optimaal kunt beleven. T Rheezer Resort heeft zelf geen faciliteiten, het park is immers ontworpen om helemaal tot rust te komen in de prachtige natuur. Bij het vakantiepark in de buurt mag u, als u dat wilt, gebruik maken van het restaurant, bowlingbaan en natuurzwembad.   .. Lees meer

Faciliteiten Geen faciliteiten bekend
Dit park heeft nog geen beoordelingen ontvangen Schrijf een beoordeling over dit park
Vakantiepark is niet boekbaar

T Rheezer Resort ligt in Overijssel tussen Ommen en Hardenberg. Dit is een van de weinige locaties waar u als vakantieganger kunt verblijven in een van de mooiste stukken ongerepte natuur van Nederland.

Het park is voor u de aangewezen plek als u een echte natuurliefhebber bent. U brengt uw vakantie door in alle rust en even helemaal weg van de drukte, zodat u het vakantiegevoel optimaal kunt beleven.

T Rheezer Resort heeft zelf geen faciliteiten, het park is immers ontworpen om helemaal tot rust te komen in de prachtige natuur. Bij het vakantiepark in de buurt mag u, als u dat wilt, gebruik maken van het restaurant, bowlingbaan en natuurzwembad.

 

Faciliteiten Geen faciliteiten bekend

Bekijk T Rheezer Resort op de kaart

Betekenis van de punten op de kaart:

Geselecteerde vakantieparken

Vakantieparken in de buurt

U kunt T Rheezer Resort onder andere boeken bij:

    Dit vakantiepark is momenteel niet boekbaar.