Vakantiepark Bonte Vlucht

  • Land:Nederland
  • Regio:Utrecht
  • Ligging:Onbekend

Vakantiepark Bonte Vlucht is een echte familiecamping en ligt vlakbij de Utrechtse Heuvelrug. De locatie is goed geschikt voor vakantiegangers die een wandel- of fietstocht willen maken. Op het park hoeft niemand zich te vervelen. In de zomer is er een animatieteam die de allerjongsten en oudere jeugd vermaakt. Zij zorgen onder andere voor sport, spel en leuke theatershows. Het park ligt in een prachtige en rustige omgeving bij het plaatsje Doorn. Na de hele dag inspanning te hebben geleverd, kunt u terecht in het zwembad voor een verfrissende duik om vervolgens een hapje te eten in het restaurant van de bonte Vlucht.   .. Lees meer

Faciliteiten Geen faciliteiten bekend
Dit park heeft nog geen beoordelingen ontvangen Schrijf een beoordeling over dit park
Vakantiepark is niet boekbaar

Vakantiepark Bonte Vlucht is een echte familiecamping en ligt vlakbij de Utrechtse Heuvelrug. De locatie is goed geschikt voor vakantiegangers die een wandel- of fietstocht willen maken.

Op het park hoeft niemand zich te vervelen. In de zomer is er een animatieteam die de allerjongsten en oudere jeugd vermaakt. Zij zorgen onder andere voor sport, spel en leuke theatershows.

Het park ligt in een prachtige en rustige omgeving bij het plaatsje Doorn. Na de hele dag inspanning te hebben geleverd, kunt u terecht in het zwembad voor een verfrissende duik om vervolgens een hapje te eten in het restaurant van de bonte Vlucht.

 

Foto's Vakantiepark Bonte Vlucht

Faciliteiten Geen faciliteiten bekend

Bekijk Vakantiepark Bonte Vlucht op de kaart

Betekenis van de punten op de kaart:

Geselecteerde vakantieparken

Vakantieparken in de buurt

U kunt Vakantiepark Bonte Vlucht onder andere boeken bij:

    Dit vakantiepark is momenteel niet boekbaar.