Aantal personen
 • 2-6 persoons huizen(1)
Type park
Ligging
Faciliteiten

Vakantiepark Andorra

(1 vakantiepark)
 • Vakantiepark Frontera Park
  Vakantiepark Frontera Park Vakantiepark Frontera Park Vakantiepark Frontera Park Vakantiepark Frontera Park
  • Land:Spanje
  • Regio:Andorra

  Vakantiepark Frontera Park is een prachtig park gelegen nabij Andorra. Het park is tevens ook als camping te boeken maar er bevinden zeer 18 chalets op het terrein. Al deze chalets zijn goed uitger... Lees meer

  Faciliteiten:
  Geen faciliteiten bekend
  Aantal personen:
  • 2-6

Andorra is een kleine dwergstaat welke grenst aan Frankrijk en Spanje. Zowel in het oosten als is het westen kent Andorra een drielandenpunt met Frankrijk en Spanje. Het landschap bestaat voornamelijk uit de Pyreneeën, dus het is er behoorlijk bergachtig. In de zomer zorgt dit voor een prachtig landschap en in de winter betekenen deze bergen kilometers lange mooie pistes.

Door de vele bergen in Andorra is het er in de winter behoorlijk koud en valt er veel sneeuw. Zelfs in de zomer kunnen op bepaalde gebieden nog sneeuw liggen. Toch kan het in de zomer in sommige gebieden van Andorra een graad of 19 worden. Hierdoor is dit landje uitstekend geschikt voor een actieve, ontspannen vakantie.

Vakantie in Andorra

Door middel van de vakantieparken in Andorra bent u in de gelegenheid om uw vakantie compleet te maken. Er zijn een aantal zeer bijzondere bezienswaardigheden in dit kleine staatje te vinden. Zo zijn er twee musea zeker een aanrader, het miniatuurmuseum in Ordini en Escalades-Engordany is een museum te bewonderen welke de miniaturen van de romaanse gebouwen tentoonstelt. Dit laatste museum heet Musea de Maquetes d’Art Romànic. De hoofdstad van Andorra, Andorra la Vella, is zeker een bezoek waard. Deze stad staat bekend om de vele belastingvrije winkels die hier zijn. Hier is het mogelijk om belastingvrij alcohol en tabak te kopen. Daarnaast bevinden zich hier een aantal bezienswaardigheden die een echte aanrader zijn, zoals de prachtige kerk Eglesia de Sant Esteve uit de 11e eeuw en de Zaal van de Tentoonstelling van de Overheid, welke het belangrijkste theater en museum van Andorra is.