Bospark

Bospark

Bent u op zoek naar een geschikt vakantiepark? Overweegt u dan eens een verblijf op een bospark! Een vakantiepark gelegen in een bosrijke omgeving biedt tal van mogelijkheden tijdens uw vakantie. In een bospark kunt u heerlijk genieten van de rust. Op de meeste bosparken zijn de accommodaties wat verder uit elkaar gelegen dan op andere parken, wat uw privacy alleen maar ten goede komt. Wanneer u geen zin heeft in luidruchtige kinderen en drukbezochte attracties voor de deur, dan is een bospark ideaal voor u. Na een goede nachtrust ontwaakt u door het getjilp van de vogeltjes. Vervolgens kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt op het terras van uw accommodatie in het bospark. En dan kunt u er lekker op uit trekken om de omgeving te verkennen. En u heeft nergens last van! Uiteraard zullen ook natuurliefhebbers zich direct thuis voelen tijdens een vakantie op een bospark. Ook actieve vakantiegangers kunnen hun hart ophalen.


Bospark

Een verblijf op een bospark biedt u de gelegenheid om er direct vanuit uw accommodatie op uit te trekken om te gaan wandelen, hardlopen of fietsen. Er zijn ook bosparken die de mogelijkheid bieden om door de bossen paard te rijden of mee te gaan op excursies. Of wat dacht u van een vroege wandeling in de ochtendschemering? Dikke kans dat u hertjes, vossen of andere wilde dieren spot! In Nederland zijn tal van prachtige bosparken te vinden om uw vakantie door te brengen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een knusse bungalow op de Veluwe? Vakantiepark Miggelenberg beschikt over comfortabele bungalows midden in het bos, welke op ruime afstand van elkaar liggen. Zo kunt u volop genieten van de rust en privacy waar u zo naar verlangt heeft. Bovendien kunt u vanaf uw bungalow direct de natuur intrekken voor een lange wandeltocht. U zou bijna vergeten dat u nog in Nederland zit.

Ook in het buitenland hebben wij een uitgebreid aanbod van bosparken. De Belgische Ardennen zijn bijvoorbeeld erg populair. Bent u graag lekker actief bezig in de buitenlucht tijdens uw vakantie, dan kunnen wij vakantiepark Grandhan van harte aanbevelen. Het mooie beboste heuvellandschap van de Ardennen en de vele meertjes en rivieren wachten om door u ontdekt te worden. U kunt er lekker op uit trekken om te wandelen en te mountainbiken. Of zoek het avontuur op en ga kanoën, klimmen of abseilen! De mogelijkheden zijn eindeloos.


Bospark

Een andere populaire vakantiebestemming is Frankrijk. Ook hier zijn talloze bosparken te vinden, zoals bijvoorbeeld het vakantiepark La Forge de Sainte Marie. Dit park is gelegen rondom een mooi meertje, midden in de bossen van Thonnance-les Moulina. Zowel op het park als in de omgeving is van alles te zien en te beleven. En toch is het er heerlijk rustig. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie binnen handbereik! Ook op het vakantiepark Terme Snovik in Slovenië zult u ongetwijfeld een geweldige vakantie beleven. Dit park is gelegen in de bossen en beschikt over comfortabele accommodaties. Bovendien is er zowel een binnen- als een buitenzwembad, zodat u ook lekker kunt zwemmen als het weer een beetje tegen zit.

Bestemmingen

Thema's