Kleine vakantieparken

Kleine vakantieparken

Wanneer u graag wilt genieten van een heerlijke vakantie, maar liever niet verblijft op een van die grote, massale vakantieparken, dan kunnen wij u een verblijf in een van onze kleine vakantieparken van harte aanbevelen. Kleine vakantieparken zijn ideaal voor wie er even lekker tussenuit wil om te genieten van een rustige vakantie. De voorzieningen op kleine vakantieparken zijn meestal minimaal, wat uw rust alleen maar ten goede komt! Bovendien betaalt u niet onnodig veel geld voor faciliteiten waar u toch geen gebruik van maakt. De accommodaties op deze kleine vakantieparken zijn veelal vrijstaand gelegen, zodat u met volle teugen kunt genieten van uw privacy. Bovendien liggen deze parken vaak in een natuurrijke omgeving, wat uw accommodatie een prima uitvalsbasis maakt voor uitstapjes in de natuur. Ideaal voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers! Maar ook gezinnen met jonge kinderen en oudere mensen kiezen vaak het liefst voor een van de kleine vakantieparken. Grote vakantieparken met veel voorzieningen zijn leuk, maar vaak (met name in het hoogseizoen) ook erg druk. Dus als u liever de rust opzoekt, is een van onze kleine vakantieparken ideaal voor u.


Kleine vakantieparken

Er zijn tal van kleine vakantieparken te vinden. Soms ziet u door de bomen het bos niet meer! Gelukkig hebben wij het meeste werk al voor u gedaan en een aantal geschikte kleine vakantieparken voor u geselecteerd. Gaat u dit jaar voor een vakantie in eigen land, dan zal een verblijf op het bungalowpark Hoogersmilde u zeker bevallen. Dit kleinschalig opgezette park ligt midden in een nationaal park. Er is volop rust, natuur en ruimte en de chalets waarin u verblijft zijn allen vrijstaand. U kunt dus lekker genieten van uw privacy. De mooie omgeving is ideaal om er op uit te trekken, of u dat nu liever te voet of op de fiets doet. Er zijn tevens tal van bezienswaardigheden te ontdekken. Kortom, een ideale plek om te ontspannen en bij te komen!

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw vakantie in het buitenland door te brengen. Ook hier hebben wij een breed aanbod aan kleine vakantieparken voor u uitgezocht. In de Duitse regio Nedersaksen vindt u het vakantiepark Haddorfer Seen. Op het park ligt een mooi zwemmeer en er is een restaurant aanwezig. Verder beschikt dit park over minimale faciliteiten, maar in de omgeving is zoveel te beleven, dat u deze ook niet zult missen. Vooral natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de bosrijke omgeving, waar u geweldig kunt wandelen en fietsen. Bovendien zijn interessante plaatsen als Burg Bentheim en Bad Bentheim prima te bereiken vanaf het park. Bezoek de Naturzoo Rheinen of de Salzsaline, waar u kunt zien hoe vroeger zout werd gewonnen. Kortom, genoeg te doen tijdens een verblijf op dit park.


Kleine vakantieparken

Wilt u eens wat anders dan uw vakantie voor de zoveelste keer doorbrengen in Frankrijk of Spanje, overweegt u dan eens een verblijf op het vakantiepark Red Barn in Zuid Ierland! Dit kleinschalige park ligt aan de kust en biedt volop mogelijkheden om te zwemmen, vissen en watersporten. In het sfeervolle centrum van Youghal, met haar mooie haven, vindt u tal van gezellige restaurantjes waar u van Ierse specialiteiten kunt genieten.

Bestemmingen

Thema's